Kezdőlap

Hát Te is megérkeztél, üdv a fedélzeten, engedd el magad, tudod én magam a bolygó hollandiak kasztjába tartozom, a navigáció a véremben van..

Ki vagyok én?

Sokféle szerepköröm egyike sem fedi le teljes valómat. De hogy találjak egy titulust, amivel azonosulni tudok és a te dolgodat is megkönnyíti azt mondanám integrál szemléletű oktatóként/csoportvezetőként működöm, aki (test)tudatosságot fejleszt, valamint önismeretet mélyít, teszi ezt gyakorlatorientáltan, jóga, tai chi, chi kung, buddhizmus, bodywork, test és mozgás orientált terápiás és egyéb önismereti módszerek, eszköztárak segítségével. Ezekbe csomagolva igyekszem a kultúrafüggetlen, egyetemes bölcselet morzsáit átadni. E kapcsán foglalkozom még gyakorlói közösség építéssel, oktatási módszerek fejlesztésével, programok szervezésével és írással. Az integrál szemlélet számomra a nyugati/keleti, az archaikus/modern bölcselet, illetve a test – lélek – szellem hármasságának, valamint az egyén és a közösség szintjének integrálását jelenti.

Bővebben a 3 alapról (tudatosság, önismeret, gyakorlás) itt olvashatsz.

Bővebben az integrál szemléletről itt olvashatsz.

Bővebben rólam itt olvashatsz.

Bekapcsolódás a gyakorlásba

Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, gyere el gyakorolni, bekapcsolódás a csoportokba folyamatosan lehetséges. Elmondani a lényeget úgy sem tudom, mert nem lehet, de hozzá tudlak segíteni, hogy megtapasztald Te is.

  • Integrál Jóga, csütörtök 17.30-19h, VanEgyHely (Blaha) (itt gyakorolhatod a belső figyelmet, harmóniába kerülhetsz önmagaddal, ami mozdulatlan benned, dolgozunk az énnel, a belső tűzzel, légzéstechnikával, relaxxal, havonta elméleti alkalmak)
  • Napindító integrál jóga (Cs 7:30-8:30, AUM stúdió az Astorián), hogy jól induljon a napod, bővebben
  • Integrál Tai Chi, kedd 18.30-20h, Odú (Moszkva) (itt gyakorolhatod a külső figyelmet, harmóniába kerülhetsz a környezeteddel, az irányaiddal, ami mozog benned, dolgozunk a te-vel, a belső tűzzel, légzéssel, formákkal, mozgással)
  • Chi Kung & Tai Chi Flow, kedd 11-12.30, Monsoon (Pasarét) – itt gyakorolhatod a belső energiáid művelését, dolgozunk vitalitással, áramlással, mozgással, egészségmegőrzéssel
  • továbbá alkalomszerűen programok (nyíltnapok), workshopok (légzéstechnika, meditáció, béltisztítás, téli vitalizálódás, bodywork, Kapcsolódások önismereti játéktér, Benned élő Hős önismereti harctér), táborok (részletekért lásd a releváns menüket baloldalt), vagy naptárszerűen elrendezve mindent lásd a Naptár menüt
  • Egyéni órák (jóga, tai chi kung) illetve kezelések terápiás vagy önismereti fókusszal, bővebb infó itt.

Ha csak olvasgatni, vagy az általam képviselt szellemiséggel szeretnél ismerkedni ajánlom az Olvasnivaló és a Dharma mátrix menüket. Ha konkrétabban keresel, akkor ajánlom a bal sávban lévő keresés funkciót, címke felhőt, kategória listát.

Kapcsolat

Ha szeretnél értesülni programokról, cikkekről, hírekről a fenti témákban, akkor iratkozz fel hírlevelemre: itt, vagy küldj nekem üzenetet itt.

the_last_goobye