Integrál CHI KUNG ÉS TAI CHI képzés online – indul szept és jan

Integrál CHI KUNG ÉS TAI CHI KÉPZÉS ONLINE – alapképzés indul 5 modulban 6 hónapban – kezdés január és szeptember!

A kísért képzés 6 hónapot ölel fel, és 5 modulban mutatja be a taoista hagyomány tanait, módszereit, mozgásformáiból 3 chi kung gyakorlatsort (mozgáskultúra és test-tudat, egészségmegőrzés, vitalitásfejlesztés területeken), a tai chi flow 20 alapformáját és a formagyakorlatok alapjait, a tai chi chuan gyakorlás alapvető képességeit és elveit.Bővebben a tematikát lásd alább, képzés tartalmaz még 5 egyéni személyes konzultációt is. A Tai Chi flow (TCF) rendszer vázát bemutatja a Flow szériák modul, ez egy párlat és bemutató jellege van, a gyakorlás szempontjából fontosabb a TCF és Sárkány modulok 8-8 alkalomban testbe égetik a gyakorlás keretrendszerét és bemutatják lehetőségeit, a tai chi formavilágot, képességeket, alapelveket. A Életenergia (qi) és Életerő (jing) modulok kiegészítik a gyakorlás vázát a belső tartalommal és életviteli ismeretekkel, miközben chi kung gyakorlatokat tanulsz a tai chi gyakorlás mellé. A flow koncpeció ill. a flow szériák gyakorlása végig visszatérő központi gerincként jelenik meg minden modulban.

Így kínál teljes egészet, mintegy fél év alatt, amennyiben a tempó az ideális heti 1 lecke, mind tanulásban, mind egyéni gyakorlásban. Minden alkalommal gyakorlunk testi szinten, és elméletet is veszünk, minden modulban más és más rész lesz hangsúlyosabb. Minden alkalom 80 perc gyakorlás és 10 perc elmélet, a kiegészítő kurzusok (életenergia, és életerő) során több 30% az elmélet.

Kulcsszavak: flow szériák, formák, alapelvek, belső erő, képességek, áramlás, testtudat, mozgáskultúra, belső harcművészet, chi kung, struktúra, középpont, izolációk, 5 elem, 3 kincs, légzés és mozgás, körkörösség, lágyság, egészségmegőrzés, meridiánok, szervek, energetika művelés, életerő

Bővebb információ:
– Mit kapsz a képzésen?
– Tematika
– A képzés szerkezete
– A képzés díja
– Jelentkezés feltételei
– A folyamat kíséréséről – januári start
– Nézz bele a képzésbe!
– Visszajelzések résztvevőktől
– Az oktatóról

Bővebb információ és jelentkezés az induló képzésre itt.

Csatlakozz az ingyenes videókkal itt

Visits: 585 | Today: 0 | Total: 206183