Együtt-Lét – Tai chi flow és kung fu teameditáció

Könnyed mozgás és teameditáció, lendület és megállás, ízek és formák, kint és bent, egy és ugyanaz, mégis más. Ezen a szombaton tai chi flow-val készülünk, ami után kung fu teaszertartásba érkezünk.
Gyertek, legyünk együtt!

flow1

A Flowról:
Az Integral Tai Chi (ITC) flow gyakorlatsora egy könnyen végezhető, lágy, folytonos, körkörös mozgásokkal és könnyű légzéssel dolgozó módszer, amely oldja a feszültséget testi, lelki szinten egyaránt, továbbá hozzásegít minket egyfajta áramlásélmény tapasztalásához, amely segíti a személyiség (merevségeinek) oldódását. A flow javítja a tartást, a keringést, jótékony a gerincnek, az ízületeknek, megnyugtat és akár euforizálhat is, egyfajta dinamikus meditációként is végezhető miközben a tudat könnyűvé és derűssé válik 🙂
A gyakorlatsor szűk órát vesz igénybe, amit egy relaxációval zárunk.

A tai chi szellemiség számomra lényegi változást hozott a gyakorlásban és az életben egyaránt, sok energiát, belső erőt és önmagam cselekvő kiteljesedését köszönhetem neki. Mások hozzásegítése ezen tapasztalatokhoz fontos motivációm az oktatásban, és nagy a bizadalmam, hogy rajtam keresztül és a flow könnyű formái által meg tud nyilvánulni valami személyemen túli és az elér másokat is.. talán épp Téged.
Sápi Ádám

A teázásról:
Megismerkedünk a teák történetével, a főbb teafajtákkal, az összes érzékszervünkkel megkóstoljuk őket. Részt vehetsz egy kung fu teázáson.

Kissné Izsák Szilvi vagyok. Lételemem a mozgás, a természetközeli életmód, szeretem a mély beszélgetéseket, a különleges ételeket, és a finom teákat. A kung fu teázást első tai chi oktatóm mutatta meg nekem. Elvarázsolt, hogy mennyi íz és illat bomlik ki, mennyire lecsendesít és meditatív állapotba hoz ez a folyamat.

November 29. szombat, 19:30-22:00
MagNet Közösségi Ház, Andrássy út 98.

Kérlek lehetőségeid szerint járulj hozzá az eseményhez, mert az est a hozzájárulásokból tartja el magát.

https://www.facebook.com/events/1499606546970585/?fref=ts

Visits: 367 | Today: 0 | Total: 206183

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


× hat = 36