Rendszeres órák

Rendszeres óráim 2019 májusától újra indulnak Bp-en.

Ha szeretnél tágulni, növekedni, emelkedni, töltődni vagy egyszerűen csak kilépni a kitaposott útról, a berögzött szokásaidat megváltoztatni, a negatív érzelmeidet, gondolataidat, viselkedési mintáidat átalakítani, a stresszt, a feszültséget oldani, helytállni a rohanó hétköznapokban, a testedet rugalmassá és ellenállóvá tenni, a légzésedet elmélyíteni, a belső erődet felébreszteni, a lelki békédet megtalálni, az elmédet kiegyensúlyozni, a meditációdat támogatni, akkor gyere gyakorolni, ha most nincs kedved, akkor küldd anyut..

Heti rendszerességű órák a test-tudat, önismeret, gyakorlás jegyében:

– Tai chi flow (keddenként 18-19.30h Zenta Stúdió, Zenta utca 5.) – itt gyakorolhatod a külső figyelmet, belső energiáid művelését, dolgozunk vitalitással, áramlással, mozgással, egészségmegőrzéssel, harmóniába kerülhetsz a környezeteddel, az irányaiddal, ami mozog benned, dolgozunk a te-vel, a belső tűzzel, légzéssel, formákkal, mozgással, bővebb infó itt

– Vinyasa flow yoga in English on Mondays 19.15 @ AUM Blaha

– Vinyasa flow jóga és légzéstechnika (szerdánként 18-19.30 Harmóniafészek, Kuny Domokos 9. Déli pu) – itt gyakorolhatod a belső figyelmet, harmóniába kerülhetsz önmagaddal, ami mozdulatlan benned, dolgozunk az énnel, a belső tűzzel, légzéstechnikával, meditációval, relaxxal, havonta elméleti alkalmak.

A jógámat többféle hatás formálta az elmúlt 20 évben (hatha, tantra, himalaya, kundalini, ashtanga, vinyasa, integral), nagyjából 10 éve tanítom és még mindig változik, mint az Élet. A címkékkel mindig is bajban voltam, mostanában Vinyásza jógának hívom, amelyben a légzéstechnika és a test-tudati fókusz hangsúlyos. Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, legjobb ha kipróbálod. Az órákon lesz részed kihívásokban, erőfeszítésekben, belső hőben, dinamizmusban, áramlásban, izzadásban, nyújtásban, felszabadultságban, egyensúlybakerülésben és relaxban. Fejlődsz és jobb leszel stresszkezelésben, vitalitásban, jól-létben, egészségben, megtestesültségben, fókuszban, kreativitásban, jelenlétben, elégedettségben, belső Csendben.

– Egyéni órák (jóga, tai chi, chi kung) illetve kezelések terápiás vagy önismereti fókusszal, bővebb infó itt.

* Az aktuális órákat a Naptárban láthatod: Naptár menü.

* Az órákba a bekapcsolódás folyamatosan lehetséges.

* Ha bármelyik csoport érdekel, akkor jelezd és részletesebb infót küldök rendszeresen.

Mivel a rizskeksz látvány nem csillapítja az éhséget, gyere el gyakorolni, bekapcsolódás a csoportokba folyamatosan lehetséges. Elmondani a lényeget úgy sem tudom, mert nem lehet, de hozzá tudlak segíteni, hogy tapasztald Te is.