Integrál tai chi tábor 2016. júl. 28-31.

Táborról

Táborunk hiánypótló megközelítése kettős. Lehetőség nyílik a kezdők számára az itc rendszer megismerésére, valamint a haladó, régi, újrakezdő gyakorlók számára mélyülésre, a gyakorlás újabb állomásainak megismerésére.

itc3Egyrészt azokat a haladókat szeretnénk bevonni, akik ismerik a 10 formát és szeretnének mélyebb tapasztalatot szerezni a gyakorlás hogyantovábbjáról, az esetleges kiürült formákat újra tartalommal megtölteni. Tehát azoknak javasoljuk, akik oktatóként végeztek idén vagy korábban, illetve régi gyakorlóknak, akik az utóbbi években eltűntek, és persze azoknak is, akik jelen vannak. Nekik olyan programot állítunk össze, ami lehetővé teszi az elmélyülést, a továbblépést, a képességek fejlesztését, halott formák reaktiválását, feltöltését, az energiatesttel, légzéssel, érzékeléssel való komolyabb munkát.

Másrészt szeretnénk megszólítani azokat is, akiknek tetszik ez a mozgáskultúra és szeretnék megtanulni, önállóan gyakorolni. Itt stabil alapokat fogunk átadni és a formák pontos fizikai szintjét oktatjuk, emellett bevezetést nyújtunk az integrál tai chi szellemiségébe.

itc2Várunk tehát kezdőket, haladókat, a tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni. Érintőlegesen foglalkozunk még a test-lélek-szellem egységét szolgálóan: egészség-megőrzéssel, energetika-műveléssel, relaxációval, meditációval, valamint helyet kap még önismereti munka, közösségi programok és némi elmélet.

Kezdőknek olvasnivaló itt.

A környék csendes, egy vadregényes aprajafalva, távol a város zajától, ám mégis közel. Üdülő övezet, Dunapart közel, fürdési lehetőség, és tábortüzezési lehetőség is adott.

Program hamarosan..

Részletek

Helyszín: Horány, Meteor üdülő telep (Szentendrei sziget)
Időpont: kezdés csütörtök (jul28) reggel 9h, befejezés vasárnap (jul31) dután 18h
Szállás: Faházban, vadregényes úttörőtábor szerű 4 ágyas szobákban 🙂 Teltház esetén sátorban.
Gyakorlás: Szabadban, a ház körül zöldben, rossz idő esetén zárt térben.
Hozzájárulás: 30e Ft / teljes tábor, vagy 8e Ft / nap. (program + szállás + napi 3x vega étkezés)
Kedvezményes hozzájárulás lehetséges: 7e Ft / nap
– előzetes regisztráció és 10e Ft előleg utalása júl. 14-ig! (16200106-11556017, Magnet, Pluhár Pál, megjegyzésbe: ITC tábor 2016)
– ha hozol magaddal valakit, vagy a pároddal jössz
– sátorozás esetén (csak ha a ház megtelt)
Segítői hozzájárulás: 6e Ft / nap, a konyhai munkákban segítőknek.
Támogatói hozzájárulás: 40e Ft / tábor, vagy 10e Ft / nap
Jelentkezni: emailben: kapcsolat
Csatlakozz Facebookon is.
Várunk:
Pluhár Pál és Sápi Ádám oktatók

Visits: 248 | Today: 0 | Total: 206182

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


hat + 5 =