Szilveszteri ÉNből MI tábor – kapcsolódások az újév jegyében 2019. dec. 29-jan.1

Boldog Új Élet Tábor! – Énből Mi special winter edition 🙂

(see English version below)

Boldog új évet kívánunk egymásnak, önmagunknak. Szeretnénk, hogy csodás legyen minden. De pontosan milyen is? Mégis mi az, ami NEKED kell a Boldog Új Évhez? Mi az, amire TE valójában vágysz? Mi kell a TE boldogságodhoz? Milyennek képzeled ÖNMAGAD boldogan? Hol? Kivel? Hogyan?
Mi az amit az Ó Évben hagynál? Mi az amit az Új Évbe meghívnál?
enbolmi1 
Közös motivációnk, hogy a Szilvesztert felszabadultan, vidáman, de tartalmasan töltsük el. Ennek nyomán született téli táborunk alap ötlete, immár harmadjára tartjuk.
Táborunkban ezúttal is egy közös utazásra hívunk, ahol önmagunkat és egymást szólítjuk, ébresztjük, tapasztaljuk, tesszük mindezt önismereti fókusszal és az évforduló mélyebb jelentésére és jelentőségére fókuszálva. Integrál, mert többféle módszerrel dolgozunk: jóga, tai chi, légzés, relaxáció, meditáció, test, mozgás, tér és kapcsolódás orientált módszerek, bodywork, kontakt tánc, emk, játék, dráma, ffi-női témák, közösségi együttlét, beszélgetések, megosztások. Ezen eszköztárakat ötvözve adunk teret ennek a termékeny, teremtő, belső és külső munkának. Hogy életünk azzá a szinpaddá váljék, ahol mi magunk lehetünk a főszereplők 🙂
 
Már rendhagyó módon olyan tábort álmodtunk, ahol az elmélyülést és megnyílást fokozandóan szeretnénk jobban megőrizni a tábori lét integritását és a csoport kohézióját, ezért minden résztvevőt kérünk, hogy legkésőbb kezdőnap estig érkezzen meg, azután már nem szeretnénk jövés-menést.

ÉN-ből MI (átalakulás kapcsolódások segítségével)

1233572_719439874736804_1595022112_n_1A ÉN átalakulásával a TE-be, majd MI-be érkezés koncepciója azóta is foglalkoztat minket, ezért továbbra is ezen irány újabb lehetőségeit kutatjuk. A tábor során lesznek ismerős gyakorlatok, amikben tovább mélyíthetjük tapasztalásunkat és lesznek időközben beért új megközelítések, módszerek is. A téma végtelen, igyekszünk felfedezni, bebarangolni azt minden rendelkezésre álló eszközünkkel, ahogy azt már tőlünk megszokhattátok. Minden nap egy kísérlet, fokozatosan tágítjuk az ÉN határait, haladunk az ÉN-ből a TE, majd a MI felé: a reggeleket saját magunknak szenteljük, ébredünk, a délelőtti jógában befelé figyelünk (ÉN), a délutáni tai chi alapú foglalkozáson már egymás felé fordulunk (TE), érintkezünk, az esti programok pedig kifejezetten az együttlétről fognak szólni (MI), és megnézzük hogyan tudunk, vagy nem tudunk kapcsolódni, mi segít, mi akadályoz…

Várjuk a kezdőket és bármely önismereti úton, spirituális gyakorlásban tapasztaltabbakat egyaránt. A tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Részletek:

Helyszín: Tinnye Magház (Piliscsaba mellett, Bp-től 40km)
 
Időpont: kezdés vasárnap (dec29) reggel 10h, befejezés szerda (jan1) dután 18h
Szállás: 2-3-5-7 ágyas szobákban.
Gyakorlás: A ház aulájában, fűtött térben, illetve néha az udvaron.
 
Kedvezményes hozzájárulás: 49e Ft / teljes tábor, ami tartalmazza a szállás, a napi 3x vega étkezés és a napi 4x program díját. Ez a következő esetekben lehetséges:
– előzetes regisztráció emailben és 19e Ft helyfoglaló utalása dec. 2-ig! (a helyfoglaló 50%-ban visszatérítendő dec 9-ig történő lemondás esetén, és vissza nem térítendő azutáni lemondás esetén, azonban másra átruházható)
– ha hozol magaddal valakit, vagy a pároddal jössz
 
Későbbi vagy helyszíni regisztráció esetén a hozzájárulás: 54e Ft a teljes táborra.
 
Segítői kedvezmény: a konyhai munkákban segítőknek további kedvezmény jár, érdeklődj!
 
Támogatói hozzájárulás: 60e Ft-tól / tábor
 
Jelentkezési határidő, minden esetben: dec. 16!
 
Várunk:
Éva Kormos – kundalini jóga oktató, masszázsterapeuta
Dóra Csuday – női-, kismama-, gyermek jóga oktató
Sápi Ádám – jóga, tai chi oktató, buddhista tanító, mozgásterapeuta
Olvasnivaló:

English Version

How I becoming We retreat
Getting into relations – self discovery bodywork methods and yoga in integral approach

Inviting you for practicing on your self, how can it relate to others and transcend itself to become a part of we/us.

Methods: yoga, tai chi kung, bodywork, nonviolent communication, meditation, relaxation, breathing techniques, contact improvisation. All of these and bodyawareness, mindfulness, flow, sharings, plays, lot of fun and justPresence also involved.

Getting into relations? Encounters, experiences, self-discovery adventure in a fine tuned space without words. Get closer and reveal your Self through body, movements, space, contacts, others, joy, touches, improvisation, expression, presence, drama, challenges. Do you dance or fight in your life?

Accomodation: in 3-7 bed rooms
Contribution: 49000 / 54000 / 60000 HUF
Deadline: 16th of Dec
Register: sadam.kadmon@gmail.com
Contact me about more details!

Welcome:
Dóra Csuday – women, hatha yoga instructor, masseaur,
Eva Kormos – kundalini yoga instructor, massage therapist
Sápi Ádám – vinyasa, hatha yoga, tai chi, qi gong instructor, movement and somatiq therapist

Visits: 190 | Today: 0 | Total: 206185