Egyéni órák / jógaterápiás kezelés

Integrál jógaterápia

Jóga-, légzés-, chi kung-, és mozgásterápia problémák és betegségek kezelésére, illetve a személyiség, képességek vagy TestTudat fejlesztésére, önismeret mélyítésére.

Röviden:

listen-to-your-body-2Gondolkozz egész Testtel, engedd el magad! A test a személyiség külső megjelenési burka, ezen keresztül ragadhatjuk meg finomabb lényegünket, mint tükör funkcionál, belsőnk tükre, a test bölcs, mindig tanít (alkat, tartás, gesztus, mozgás, érzet, fájdalom, betegség) csak meg kell tanulni megérteni őt. A test mindig jelen van, még ha te máshol is, mindig őszintén reagál, még ha te nem is szeretnéd, mindenre emlékszik, ha te már nem is, e jelenlét megértésében, tudatosításában és az ez által való kiteljesedésben szeretnék támpontokat adni.

Kinek, mire ajánlott:

Az egyénre szabott közös munka megközelítése lehet konkrét testi-lelki probléma esetén terápiás jellegű (pl. derékfájás, emésztési probléma, stresszoldás) vagy lehet ön- vagy személyiségfejlesztés esetén önismereti jellegű (pl. önbizalom hiány, zavaró érzelmek kezelése, szorongás oldás, elme szétszórtsága). Azoknak ajánlom, akik változni szeretnének, illetve, ha a következő területeken vannak problémáid: vitalitás/fáradtság, közérzet, önbizalom, szorongás, szenvedélybetegségek, idegrendszer, feszültségek/stresszkezelés, alvás/bioritmus, étkezés-emésztés-súlyproblémák, pszichoszomatikus zavarok (testi betegségek és lelki okaik), testtartás/gerinc/ízületek/fájdalom, szív/érrendszer/vérnyomás, szexualitás/inkontinencia, immunrendszer, egészségfejlesztés, ill. -megőrzés, elme működés, fókusz/figyelem, koncentráció, relaxáció, meditáció.

Bővebben:

A kezelés módszere főként jógaterápia, de kiegészül más alapvetően test- és mozgás-orientált, nonverbális – ún. bodywork – módszerekkel. A kezelés szemlélete holisztikus, de a testen keresztül hatunk teljes lényünkre, tehát érzelmi és mentális/tudati folyamatainkra is. A testen – mint kapun – keresztül ragadhatjuk meg finomabb lényegünket, ahogy behatolunk önmagunk mélyére és közben az értékes tapasztalást, felismerést, gyógyulást integráljuk lényünk egészébe. Ezt kiegészíti a verbális szinten ajurvédikus alkatmeghatározás, személyiség tipológia, hogy tudatosítsuk személyre szabott fejlődési/átalakulási akadályainkat/lehetőségeinket. Valamint kognitív terápiás módszerek is annak érdekében, hogy felismerjük öntükrözésünk torzulásait. A konkrét eset dönti el, hogy mit és mennyi ideig csinálunk a cél érdekében.

Gondolkozz egész testtel, engedd el magad!

Időtartam, ár: 60 perc – 10.000Ft. 12.ker Momnál, ha szeretnéd, hogy hozzád menjek az plusz 3-5.000Ft. Mivel a tartósabb változás terén folyamatokban érdemes tervezni javaslom a 7 hetes / alkalmas kezelés sorozatot (8 hét alatt), 6-ot fizetsz 7-et kapsz kedvezménnyel.

Magánóra – tai chi, chi kung, jóga

Az egyéni óra lehetővé teszi a speciális és testre szabott figyelmet, valamint a gyakorlás iránya sokkal inkább idomul személyes lehetőségeidhez, képességeidhez, céljaidhoz, mint a csoportos gyakorlás során, éppen ezért a fejlődés/gyógyulás/átalakulás tempója gyorsabb és az eredmények kézzel foghatóbbak. A személyes gyakorlásod házi feladattal és jegyzetekkel is megtámogatom. 2-3 személyes órák esetén az árak változnak, egyeztessünk róla.

Időtartam, ár: 60 perc – 10.000Ft, 90 perc – 13.000Ft, 2 fő/60p 13.000, 2 fő/90p 16.000Ft, 3fő? megbeszéljük. 12.ker Momnál, ha szeretnéd, hogy hozzád menjek az plusz 3-5.000Ft.

Thai Masszázs

Természetgyógyászként, alternatív masszázs és mozgásterapeutaként a Thai masszázs volt a szakirányom, ami részben kiegészül intuitív módon más egyéb technikákkal is. A kezelés alapvetően mély, lassú, gyúró, nyomó technikával és csavarásokkal, kimozgatásokkal dolgozik, amely során saját súllyal és földön dolgozom. Mélyen ellazít, feszültséget old és mint kezelés energetikai szinten rendezi a test-tudatot.

Időtartam, ár: 60 perc, 10.000Ft

Bejelentkezés:

12.ker Momnál vagyok, ha szeretnéd, hogy hozzád menjek az plusz 3-5.000Ft.

Tel.: 30/9633930, emailben: kapcsolat

Sápi Ádám – jóga, chi kung, tai chi oktató, mozgás- és masszázs terapeuta (AMM), természetgyógyász, buddhista dharmatanító (BA), vallásbölcsész, programtervező matematikus (MSc)

Magánóra – terápiás matek, informatika

Jelenleg nem vállalok matek-informatika oktatást. (Programtervező matematikusként vállalok tanítást, korrepetálást iskolások és felnőttek számára, akár problémás esetekben is. Óra előtt rövid légző és mozgásos gyakorlatokkal oldjuk a stresszt, fókuszáljuk a figyelmet, megszüntetjük a fáradtságot és élénkítjük a kreatív gondolkodást. Így a matek is könnyebben megy, a tanulás hatékonyabbá, oldottabbá válik. Terapeutaként személyiség és képesség fejlesztéssel is foglalkozom így jobban rálátok a tanulási problémák mögött húzódó okokra, valamint a személyes adottságok kibontakoztatásának lehetőségeire is, ez a fajta speciális figyelem és a bizalmi légkör megteremtése alapvető az órák során.)

Időtartam, ár: 60 perc – 4000Ft, 90 perc – 6000Ft, 120 perc – 8000Ft

Visits: 889 | Today: 1 | Total: 212754