ÉNből MI élménynap és műhely

1233572_719439874736804_1595022112_n_1Újabb alkalmak központban az ÉN-nel, az ÉN kibontakozásával, az ÉN-TE viszonyaival, és a megérkezésével a MI-be. A tőlünk már megszokott hol drámai, hol játékos, hol intim szituációk során kerülünk közelebb önmagunkhoz, az eredmény garantált, de te is kellesz hozzá!

2 alkalmat kínálunk, ahol ismét a nyári táborok hangulatát szeretnénk megidézni, és segíteni, hogy a felébredt láng kiben-kiben életben maradjon az év egészében. Ha nem voltál még táborban velünk, akkor gyere hadd lobbanjon lángra most..

Közös utazásokra hívunk, ahol önmagunkat és egymást szólítjuk, ébresztjük, tapasztaljuk, tesszük mindezt önismereti fókusszal, tágítva határainkat, és szűkítve a köztünk feszülő teret. Közösségformáló elvünk, hogy önmagam új arcait és kiteljesedésem vízióját, nem magamban, hanem a másik arcában láthatom meg.

Nov. 28. 13h-21h ÉNből MI élménynap

Láthatatlan kiállítás során bő órát töltünk együtt teljes sötétségben a Millenárison, ahol megnyílik számunkra a tapasztalás egy mélyebb szintje, utána megmásszuk a Kis-Svábhegyet, miközben kihívásokkal dacolunk, kalandos utunk a Márvány u 27-ben ér véget, ahol zárt térben önismereti játékok során igyexünk felszámolni azt, ami az ÉNből maradt, az estét közös teázással és vacsorával zárjuk, kérjük hozz magaddal megosztani valót.

Révészek, akik a túlpartra vezetnek: Kormos Éva, Sápi Ádám

Találka: Millenáris B csarnok 13h

Hozzájárulás: 4000Ft + Láthatatlan Kiállítás belépő 2000Ft

(Aki számára ez nem elérhető az jelezze és megbeszéljük. Aki szeretne támogatólag többel hozzájárulni azt köszönettel vesszük.)

Jelentkezési határidő a láthatatlan kiállítás jegyek foglalása miatt: csütörtök este.

Jelentkezés: emailben,

Dec. 1. 18h-22h ÉNből MI élmény a Kapcsolódások Műhelyben @ Magnetház

élményalapú önismereti kaland, találkozásokkal teli, szavak nélküli tapasztalás során

Műhely esemény linkje itt

 

Visits: 303 | Today: 0 | Total: 206183

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


× egy = 6