Párkereső jóga estek

Párkereső jóga est szingliknek március 6-án, ápr 24-én, máj 22-én 20.00-22.00

További időpontok: havonta, hamarosan..

parkereso joga estPárkereső jóga óra szingliknek. Jógázol és nem találod az igazit? Unod már, hogy a jógastúdiókban nincs lehetőség kontaktolni, hogy mindenki befelé figyel, hogy jógamatrac-szigeteken árválkodsz, holott kapcsolódásra, figyelemre, interaktivitásra volna szükséged miközben mégis tartod az órákon megszokott kiélezett figyelmet, érzékelést és jelenlétet?

Ezen az alkalmon lehetőséget teremtünk, hogy páros gyakorlatok formájában érintkezz és párban tapasztalj a másik nemmel. Várunk kezdőket, haladókat, vagy nemjógásokat is, hiszen ezen óra fókusza és célja sajátos témájából adódóan kevésbé a jóga technikai oldala.

Ebben a kiemelt és biztonságos térben kirajzolódhatnak kapcsolódási automatizmusaink, belső drive-jaink, öröklött mintáink. A testbeszéd mindig őszinte, megmutatja, amit a kognitív folyamatok során nem mindig vagyunk képesek meglátni.

Amit nem fogunk csinálni… nem tantrikus est, sem a légkör, sem a feladatok nem erotizáltak.
Amit fogunk csinálni… hangolódó egyéni majd páros jóga, a párokat váltjuk, mindezt fűszerezi akro jóga, kapcsolódás orientált páros gyakorlatok, kis masszázs és EMK (Együttműködő Kommunikáció) testben és mozgásban.

Az est díja: 3.000 Ft

Jelentkezés: https://www.jogakozpont.hu/workshopok/parkereso-joga-ora-szingliknek

Várunk,

Csuday Dóri – női jóga oktató, masszázs- és mozgásterapeuta

Sápi Ádám – jóga, tai chi oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító

Visits: 367 | Today: 0 | Total: 206183