Integral Flow képzés

A 80 órás továbbképzést három péntekkel kiegészített hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) 9:00 – 18:00-ig tartjuk: május 10-12, május 17-19 (@AUM), május 31 – június 2 (3 napos vidéki tábor).

A képzésen olyan flow koncepcióval dolgozunk, amely jóga alapokra épül, mégis túlmutat a klasszikus jóga eszköztárán. Harmónikusan integrálja a jóga mellett a taichi – chikung, bodywork és meditációs technikák gyakorlati és elméleti módszertanát, ezzel támogatva a flow állapotának minél szélesebbkörű megismerését és gyakorlati alkalmazását.
flowkepzes
// KIKNEK AJÁNLJUK?

A továbbképzést már végzett, vagy éppen képzésen résztvevő jógaoktatóknak, és olyan tapasztaltabb gyakorlóknak ajánljuk, akik a flow – az áramlás élmény témakörben szeretnék mélyíteni ismereteiket és tapasztalataikat.

// FLOW KONCEPCIÓNK

A flow maga az áramlás, a megengedés, az alkalmazkodás, a nem-ragaszkodás és a tudatos jelenlét művészete. Ennek művelése során rendelkeznünk kell a biztos alapokkal: egy erős és szinte kimozdíthatatlan középponttal, amely tudatos jelenlétünk megalapozottságát adja és egy feszültségtől, ellenállástól mentes nyílt és befogadó lágysággal, amely lehetővé teszi az élet intenzitásával történő együttáramlást.

A jóga és tai chi tudatos jelenlétet, áramlás-élményt, test-tudatosságot és önismeretet fejlesztő gyakorlatai olyan világba vezetnek be, ahol életedet, illetve saját és oktatói praxisodat gazdagíthatod. Hangsúlyosan kezeljük a Test és Tudat kapcsolatát. Foglalkozunk a tartás- és mozgásbéli alapelvek hatásával tudatunk állapotára, megnézzük hogyan segíti elő a test áramoltatása jelenlétünk és tudatunk áramlás élményét a hétköznapokban.

// TEMATIKA

– általános flow elmélet és alkalmazás
– 50% jóga (flow alkalmazása és szerepe a jógában, statikus és dinamikus gyakorlás alapelvei, flow órafelépítés és óratematikák, szekvencia és mátrixelmélet, vinyasa, mozgás és légzés kapcsolata, a harmónia alapelvei, légzés mint tudatos és szabad áramlás)
– 30% taichi – chikung (struktúra, energetika, mozgáskultúra):
yin és yang, erő és lágyság, stabilitás és áramlás, földeltség és struktúra, test és energetika és figyelem, erőfeszítés és nemcselekvés, nyugalom a mozgásban, középpont és periféria, merev és lágy erő, konfrontáció és együttműködés, stressz és ellazultság, akadályaink az áramlásban
– 10% bodywork (önismeretet és testtudatosságot fejlesztő páros és csoportos gyakorlatok)
– 10% meditáció (flow mint tudatállapot: mindfulness, jelenlét, pillanatbanlét)
– flow a mindennapokban
– oktatáspedagógia, a flow terápiás alkalmazása

A továbbképzés elvégzéséről MJSZ oklevelet állítunk ki.

// IDŐBEOSZTÁS:

A képzést három péntekkel kiegészített hétvégén (péntek, szombat, vasárnap) 9:00 – 18:00-ig tartjuk:
május 10-12.
május 17-19.
május 31 – június 2. (3 napos vidéki tábor, amelynek költségeit a részvételi díj tartalmazza)

// RÉSZVÉTELI DÍJ ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK:

Normál ár: 140.000 Ft (amely tartalmazza az oktatást, a tanfolyami jegyzeteket, és egy 3 napos tábor szállás-, és napi háromszori étkezés költségeit)

Early bird jelentkezés és befizetés esetén -10%, határidő: márc. 12.

A képzésre a helyedet 50.000Ft regisztrációs díj ellenében tudod biztosítani. A fennmaradó összeget, személyesen készpénzben fizetheted be az irodánkban (1075 Budapest, Károly krt. 1. 2.emelet).

// OKTATÓK

A képzést Czeizler Krisztina RYT-500 (Hatha, Vinyasa Flow és meditáció oktató) és Sápi Ádám (jóga, tai chi, qi gong oktató, mozgásterapeuta, buddhista tanító) vezeti.

Az oktatókról bővebben:
https://www.facebook.com/jogaesflow/ https://pest.aumjoga.hu/czeizler-krisztina/
http://www.adamkadmon.hu/
www.adamkadmon.hu/i-teach
https://www.facebook.com/sAdamKadmon/
https://www.facebook.com/Tai-Chi-Flow-983128915169852/

Interjú Krisztával és Ádámmal:

https://pest.aumjoga.hu/a-flow-joga-szerelmese-vagy-interju-egy-formabonto-kepzesrol/

//JELENTKEZÉS

További információ és jelentkezés:
https://pest.aumjoga.hu/integral-flow-kepzes/

Jelentkezési határidő:
2019. április 5.

Csatlakozz FB-on is itt!

Visits: 400 | Today: 0 | Total: 188129