ÉN-ből MI tábor – kapcsolódások az Újév jegyében 2017. dec. 30 – jan. 1

Boldog Új Élet Tábor! – Énből Mi special winter edition 🙂

Boldog új évet kívánunk egymásnak, önmagunknak. Szeretnénk, hogy csodás legyen minden. De pontosan milyen is??? Mégis mi az, ami NEKED kell a Boldog Új Évhez? Mi az, amire TE valójában vágysz? Mi kell a TE boldogságodhoz? Milyennek képzeled ÖNMAGAD boldogan? Hol? Kivel? Hogyan?

Mi az amit az Ó Évben hagynál? Mi az amit az Új Évbe meghívnál?

Közös motivációnk, hogy a Szilvesztert  felszabadultan, vidáman, de tartalmasan töltsük el. Ennek nyomán született téli táborunk alap ötlete.

DSC_5614-142_2_kicsiTáborunkban ezúttal is egy közös utazásra hívunk, ahol önmagunkat és egymást szólítjuk, ébresztjük, tapasztaljuk, tesszük mindezt önismereti fókusszal és az évforduló mélyebb jelentésére és jelentőségére fókuszálva. Integrál, mert többféle módszerrel dolgozunk: jóga, tai chi, légzés, relaxáció, meditáció, test, mozgás, tér és apcsolódás orientált módszerek, bodywork, kontakt tánc, emk, játék, dráma, ffi-női témák, közösségi együttlét, beszélgetések, megosztások. Ezen eszköztárakat ötvözve adunk teret ennek a termékeny, teremtő, belső és külső munkának. Hogy életünk azzá a szinpaddá váljék, ahol mi magunk lehetünk a főszereplők 🙂

Már rendhagyó módon olyan tábort álmodtunk, ahol az elmélyülést és megnyílást fokozandóan szeretnénk jobban megőrizni a tábori lét integritását és a csoport kohézióját, ezért minden résztvevőt kérünk, hogy legkésőbb szombat estig érkezzen meg, azután már nem szeretnénk jövés-menést.

ÉN-ből MI (átalakulás kapcsolódások segítségével)

1233572_719439874736804_1595022112_n_1A ÉN átalakulásával a TE-be, majd MI-be érkezés koncepciója azóta is foglalkoztat minket, ezért továbbra is ezen irány újabb lehetőségeit kutatjuk. A tábor során lesznek ismerős gyakorlatok, amikben tovább mélyíthetjük tapasztalásunkat és lesznek időközben beért új megközelítések, módszerek is. A téma végtelen, igyekszünk felfedezni, bebarangolni azt minden rendelkezésre álló eszközünkkel, ahogy azt már tőlünk megszokhattátok. Minden nap egy kísérlet, fokozatosan tágítjuk az ÉN határait, haladunk az ÉN-ből a TE, majd a MI felé: a reggeleket saját magunknak szenteljük, ébredünk, a délelőtti jógában befelé figyelünk (ÉN), a délutáni tai chi alapú foglalkozáson már egymás felé fordulunk (TE), érintkezünk, az esti programok pedig kifejezetten az együttlétről fognak szólni (MI), és megnézzük hogyan tudunk, vagy nem tudunk kapcsolódni, mi segít, mi akadályoz…

Várjuk a kezdőket és bármely önismereti úton, spirituális gyakorlásban tapasztaltabbakat egyaránt. A tábor programját úgy állítottuk össze, hogy mindenkinek legyen módja, (ki)kapcsolódni, feltöltődni, és tapasztalatokat mélyíteni.

Részletek

Helyszín: Tinnye Magház (Piliscsaba mellett, Bp-től 40km)

Időpont: kezdés szombat (dec30) reggel 9h, befejezés hétfő (jan1) dután 18h
Szállás: Egy nagy házban, 3-5-7 ágyas szobákban.
Gyakorlás: A ház aulájában, fűtött térben.

Kedvezményes hozzájárulás: 29e Ft / teljes tábor,  ami tartalmazza a szállás, a napi 3x-i étkezés és a programok díját. Ez a következő esetekben lehetséges:
– előzetes regisztráció emailben és 15e Ft helyfoglaló utalása dec. 4-ig! (a helyfoglaló 50%-ban visszatérítendő dec 11-ig történő lemondás esetén, és vissza nem térítendő azutáni lemondás esetén, azonban másra átruházható)
– ha hozol magaddal valakit, vagy a pároddal jössz

Későbbi vagy helyszíni regisztráció esetén a hozzájárulás: 33e Ft a teljes táborra.

Segítői kedvezmény: a konyhai munkákban segítőknek további kedvezmény jár.

Támogatói hozzájárulás: 40e Ft / tábor

Kérjük érkezz meg szombaton!

Jelentkezési határidő, minden esetben: dec. 21!

Jelentkezni: emailben: kapcsolat

Csatlakozz Facebookon is.

Várunk:

Éva Kormos – kundalini jóga oktató, masszázsterapeuta
Dóra Csuday – női, kismama, gyermek jóga oktató
Sápi Ádám – jóga, tai chi oktató, buddhista tanító, mozgásterapeuta

Olvasnivaló:

ÉN, TE, MI koncepció a táborhoz

Gondolatok az Énről, a kapcsolódásról, a viszonyról

Visits: 256 | Today: 0 | Total: 212763