Kapcsolódások Műhely – kitörő létöröm, kapcsolódás a tavaszhoz – ápr. 5.

Kormos Évivel ismét elővesszük tavalyi nagy népszerűségnek örvendő témánkat, de más megfogalmazásban, más gyakorlatokkal igyekszünk tovább mélyülni benne.

(ön)vizsgálódások, gondolatok, reflexiók a témában

Kapcsolódás a bennünk élő létörömhöz. Mit jelent ez számunkra?

Kulcsszavak: tavasz, megújulás, öröm, nevetés, sírás

50748Van egy természetes rend az univerzumban, a bolygók mozgásában, a természet ciklusaiban és változásaiban. Ennek a körforgásnak mi is részesei vagyunk, minél inkább rá tudunk hangolódni, annál inkább megtapasztalhatjuk a “flow” élményt: az együtt áramlást, ráhangolódást arra, ami éppen van. A téli visszahúzódás, megpihenés után új és friss energiák szabadulnak fel a természetben és bennünk is. A téli elcsendesedésben figyeltünk a belső hívásokra, most itt az idő, hogy megtegyük az első lépéseket az új célok megvalósítása felé.

Elég volt a télből, a megérett mag szárba akar szökkenni, türelmetlenül, sürgetőn meg akarja mutatni magát, áradni akar, nem vár tovább. Tisztulás és elengedés jegyében tör elő, segítsük artikulálódni és engedjük útjára, hogy egy újabb termékeny, megújulásban gazdag évet bontakoztasson ki számunkra. Feszítsük együtt a rést, ahol ki akar türemkedni belőlünk az új ciklus alfája, az új élet, kísérje és segítse öröm ennek kitörését, hogy belül is tavaszodjon, és engedjük életünkbe áramlani ezt a spontán örömöt, ebben fogunk egymás segítségére lenni.

Érdekel a téma, szeretnél játszani vele?

Hely, idő: április 5. kedd 18.00-(21.00-)22.00 @ MagNet Közösségi Ház, Bojtorján terem, Andrássy út 98.

Jelentkezés: emailben

További információk a műhelyről általánosságban itt.

Csatlakozz FaceBookon is.

Visits: 389 | Today: 0 | Total: 212763

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük


nyolc × = 32