Télre készülés workshop jógával, ájurvédával, chi kunggal, 5 elemmel

A bőrünkön érezzük, hogy rövidek a nappalok, és egyre jobban összehúzzuk magunkon a kabátot. A hideg időben testünknek és lelkünknek is feltöltődésre van szüksége. Megnézzük mit tehetünk magunkért jóga és chi kung gyakorlatokkal, illetve mit javall az ajurvéda és a kínai 5 elem rendszer a téli időszakra.12105912643_40b3332c4e_k

PUBLISHED by catsmob.comSzeretnél a hosszú, sötét, monoton téli hétköznapokból kicsit fellélegezni, kiengedni, magadra figyelni, emelkedni? Felkészülni a hideg és sötét télre és e kapcsán valami olyat tanulni, amivel a testedet rugalmassá és ellenállóvá teheted, belső energiáidat felébresztheted, negatív érzelmeidet, gondolataidat átalakíthatod, és így berögzött viselkedésmintáidon, szokásaidon változtathatsz? Szeretnél télen is tigris lenni?

Egy workshop, aminek célja a télre való felkészülés és a télhez való optimális alkalmazkodás mind testben, mind lélekben. Ebben segítségünkre lesz a jóga, és a chi kung eszköztára. A workshop során különféle gyakorlatokat végzünk, amelyek a tapasztalás által segítenek nekünk megérteni törvényszerűségeket, működési mechanizmusokat úgy bennünk, mint a körülöttünk lüktető világban. Foglalkozunk a testtel, nyújtással, vesékkel, testünk védelmével, energetikával, belső tűzzel, emésztéssel, táplálkozással, életmóddal, légzéssel, tapasztalunk egyénileg és párban is, mindezt önismereti fókusszal, ahogyan szoktuk.

Célunk hogy a tanultakat, tapasztaltakat beépítsük a mindennapi életünkbe és ne a téllel szemben, hanem a téllel együtt változzunk, ahogyan a természet és az élet is változik körülöttünk és ez a változás előnyünkre szolgáljon.

A programon való részvételt jógában, chi kungban való jártasság nélkül is bátran ajánlom minden érdeklődőnek. A program kb. 40% elméletből és 60% gyakorlatból áll.

Oktató: Sápi Ádám – jóga és chi kung oktató – Bővebben

Időpont: jan.5. 14:00 – 19:00

Helyszín: 7.kerület, Anahata Stúdió: http://www.anahata.hu/?page_id=141

Hozzájárulás: 6000Ft

Jelentkezés: emailben kapcsolat

Csatlakozz Fb-on is!

Jelentkezési határidő: dec. 30. péntek

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


× 3 = hat