Télre készülés workshop jógával, ájurvédával, chi kunggal, 5 elemmel – dec.9.

A bőrünkön érezzük, hogy rövidek a nappalok, és egyre jobban összehúzzuk magunkon a kabátot. A hideg időben testünknek és lelkünknek is feltöltődésre van szüksége. Megnézzük mit tehetünk magunkért jógával, ajurvédával, chi kunggal és kínai 5 elem gyógyászattal.

PUBLISHED by catsmob.comSzeretnél a hosszú, sötét, monoton téli hétköznapokból kicsit fellélegezni, kiengedni, magadra figyelni, emelkedni? Felkészülni a hideg és sötét télre és e kapcsán valami olyat tanulni, amivel a testedet rugalmassá és ellenállóvá teheted, belső energiáidat felébresztheted, negatív érzelmeidet, gondolataidat átalakíthatod, és így berögzött viselkedésmintáidon, szokásaidon változtathatsz? Szeretnél télen is tigris lenni?

Egy workshop, aminek célja a télre való felkészülés és a télhez való optimális alkalmazkodás mind testben, mind lélekben. Ebben segítségünkre lesz a jóga, és a chi kung eszköztára. A workshop során különféle gyakorlatokat végzünk, amelyek a tapasztalás által segítenek nekünk megérteni törvényszerűségeket, működési mechanizmusokat úgy bennünk, mint a körülöttünk lüktető világban. Foglalkozunk a testtel, nyújtással, vesékkel, testünk védelmével, energetikával, belső tűzzel, emésztéssel, táplálkozással, életmóddal, légzéssel, tapasztalunk egyénileg és párban is, mindezt önismereti fókusszal, ahogyan szoktuk.

Célunk hogy a tanultakat, tapasztaltakat beépítsük a mindennapi életünkbe és változni tudjunk – ahogyan a természet és az élet változik körülöttünk – és ez a változás előnyünkre szolgáljon.

A programon való részvételt jógában, chi kungban való jártasság nélkül is bátran ajánlom minden érdeklődőnek. A program kb. 40% elméletből és 60% gyakorlatból áll.

Oktató: Sápi Ádám – jóga és chi kung oktató – Bővebben

Időpont: dec.9. 13:00 – 19:00

Helyszín: Nagyenyed utca (Déli pu.)

Hozzájárulás: 6000Ft

Jelentkezés: emailben kapcsolat

Jelentkezési határidő: dec. 4. hétfő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.


+ egy = 10